Wie ben ik

Welkom, ik ben Nancy van den Berg,


Ik ben getrouwd met Danny en wij hebben drie lieve kinderen: Joey van 17 jaar,

Amy van 13 jaar en Levy van 9 jaar. Samen met ons lieve, kindvriendelijke hondje Molly en 3 poezen is het een dolle en gezellige boel in ons huishouden!


Al heel wat jaren ben ik pedagogisch medewerker en sinds 12 jaar werk ik vanuit huis. Iets wat ik met erg veel passie en liefde doe. Ik vind het heerlijk om de kinderen het gevoel te geven geliefd en thuis te zijn en ze ondertussen te prikkelen nieuwe dingen te leren. Zelf zit ik ook niet stil. Ik werk met VVE programma KIKI. Beer Kiki stimuleert de kinderen om spelenderwijs nog meer te praten, lezen, bewegen en meer. Mede hierdoor worden de kinderen langzamerhand voorbereid op hun schooltijd. Beer Kiki woont bij mij en beleeft samen met de kinderen allerlei avonturen. Binnen KIKI werken we met maandelijks nieuwe thema’s.


November 2016 heb ik de opleiding 'kindercoach' met een positief resultaat afgerond. Ik ben er erg trots op om naast mijn functie als pedagogisch medewerker ook de naam kindercoach te mogen dragen!


We wonen in een ruime eengezinswoning met tuin in  Rotterdam-Nesselande. Een hele gezellige wijk met veel uitdagingen in de buurt. Speeltuintjes, strand, park, kinderboerderij, er is veel te doen en te beleven.