Tarieven

Mijn tarieven..


Ik hanteer een tarief van 6,70 euro per uur.


Dit bedrag is inclusief verzorgingsartikelen als luiers, luierdoekjes, billencreme. Ook zit hier fruit, brood, een tussendoortje, drinken en voor de allerkleinsten (tot 1 jaar oud) standaard babymelk bij.


Mocht u uw kindje na 17.15 uur wensen op te halen dan zal hij of zij hier een warme maaltijd mee-eten. Hiervoor hanteer ik een extra bedrag van 3,35 euro per warme maaltijd.


Als gastouder ben ik geregistreerd bij een gastouderbureau, te weten All Kidz Nederland. Zij nemen de verplichte kassiersfunctie op zich en hierdoor heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Om dit te kunnen bieden vragen zij een maandelijkse bijdrage.


Bij het maken van de gastouderovereenkomst zal ik met de ouders vaste tijden afspreken. U brengt uw kindje binnen deze gekaderde tijden. Deze uren worden in rekening gebracht aan het einde van iedere maand. Ook wanneer een kindje niet zal komen in verband met ziekte of vakantie. Echter, ben ik zelf ziek of op vakantie, dan zullen deze uren uiteraard niet opgenomen worden in de factuur. Buiten de afgesproken uren probeer ik heel flexibel te zijn. Eerder brengen, later ophalen of een extra dag(deel) is bijna altijd mogelijk. Deze extra opvanguren vindt u terug op uw factuur.


Alle nationale feestdagen ben ik gesloten, ook deze uren worden niet gefactureerd. Daarnaast heb ik ook vrije dagen en vakantie (binnen het redelijke). Dit zal ik altijd in de maand november voorafgaand aan het jaar doorgeven. Mocht de opvang niet zelf opgevangen kunnen worden, is er een mogelijkheid via het gastouderbureau een oplossing te zoeken.