Recensies

Recensies


"Wat hebben wij een geluk met Nancy als gastouder! Tess en Stijn gaan heel graag naar Nancy. Het voelt voor hen als een heel vertrouwd plekje. Nancy onderneemt heel leuke uitstapjes met de kinderen. Ook wordt er thuis van alles georganiseerd: knutselen, taart bakken, spelletjes spelen! Bij Nancy voelt het als hun tweede thuis, beide kinderen gaan er enthousiast naar toe en komen ontspannen terug. Nancy is heel flexibel en niets is teveel. Echt een super gastouder waar wij heel blij mee zijn!"

- Rik en Loes, ouders van Tess en Stijn"Nancy is bij uitstek de liefste en zorgzaamste gastouder van Nesselande! Dat zeg ik niet zomaar. Mijn zoon heeft ruim 2 en een half jaar bij haar op de opvang gezeten en bij de eerste kennismaking was hij weg van haar. Nu nog steeds praat hij over haar en haar kinderen. Hun gezin was een 2e gezin voor hem en met veel liefde en geduld heeft ze voor hem gezorgd. Wat Nancy onderscheidt van andere gastouders is dat ze meer doet dan verwacht. Ze onderneemt veel leuke dingen met de kinderen. Van knutselwerkjes maken tot naar het strand gaan. Dat ze met het VVE programma KIKI werkt was voor mij weer een bevestiging hoe serieus en professioneel Nancy haar werk aanpakt. Onze zoon heeft het ontzettend leuk gehad bij haar en komt nog regelmatig langs, al is het omdat hij meekomt om zijn zusje ook op te halen, maar het onthaal is altijd hartelijk en warm. Hoe we in aanraking zijn gekomen met Nancy? Heel eenvoudig. Ik heb gewoon aangebeld bij haar, omdat ik haar logo zag bij de deur met “Gastouder Nancy”. Nancy je weet dat je veel betekent voor ons allemaal, zoals ook het gastouderbureau dat eens aan me zei, je bent een van hun weinige parels!"

- Irvin en Dana, ouders van Dean en Lea"Geen dag hebben wij spijt gehad van onze beslissing om Faye bij gastouder Nancy te brengen! Wat een warme, gezellige en huiselijke plek voor onze Faye! Het maakte het werken voor ons een stuk leuker, wetend dat Faye het er goed heeft! Naast liefde, geborgenheid en verzorging, bied Nancy ook leerzame activiteiten aan voor ieders leeftijd! Wij en Faye zijn blij met Nancy!"

- Marco en Nancy, ouders van Faye